Panasonic je predstavio liniju televizora za 2021.

Panasonic je predstavio liniju televizora za 2021.

Panasonic ističe kako je ove godine uz već postojeću optimizaciju za gledanje filmova i serija visoke kvalitete sada pažnju posvetio i drugim sadržajima poput sporta, gaminga i streaminga putem interneta.

Novost su dodani flagship modeli koji ove godine uz JZ2000, dolaze i u manjim dijagonalama od 65" (JZ1500), 55" (JZ1000) te JZ980 (48"). Naglašuju kako je 48" dijagonala iz flagship ponude prvi takav TV za ovu godinu.

 

Panasonic_predstavlja_liniju_televizora_za_2021_II.jpg

Ove godine se i OLED paneli više kvalitete i svjetline spuštaju i na spomenutu JZ seriju televizora, a riječ je o "Master HDR OLED Professional Edition" brandingu. o48" model ne spada u ovaj upgrade.

 

Panasonic_predstavlja_liniju_televizora_za_2021_IV.jpg

Osim poboljšane kvalitete samog panela, tu je i novi čipset HCX Pro AI koji sada sam može prepoznati sadržaj koji gledate te prilagoditi optimalne postavke televizora prema tom sadržaju. Naravno, korisnici će i dalje sami moći prilagoditi sliku prema vlastitoj želji. Ovdje napominju i podršku za igranje sa "Game Mode Extreme" opcijom koja minimizira latenciju kako se ne bi pojavljivao dojam kašnjenja slike za reakcijama igrača.

 

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Panasonic je predstavio liniju televizora za 2021. - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.